"Fiecare om este inzestrat cu un talent sau macar cu o aptitudine.
Cauta in adancul fiintei tale si vei descoperi ceea ce te reprezinta de fapt.
Asta am facut si eu,iar dupa indelungi cautari iata!"

Buna tuturor!
Numele meu este Ionela si sunt incantata de vizita dumneavoastra pe acest blog de creatie si frumos.
Tot ceea ce prezint aici este realizat "hand-made" de mine si doresc sa va incant privirile cu aceste minunate bijuterii si accesorii
.Activitatea mea se desfasoara intr-un spatiu curat si tot timpul aerisit, fara fum de tigara sau alti factori externi care ar putea afecta micile creatii.
.
Imi place sa creez bijuterii si de dragul de a le face ,dar mai ales pentru a transmite ceva prin realizarea lor,de aceea fiecare bijuterie poarta si un nume ales special.
Astept cu drag criticile dumneavoastra( considerandu-le constructive), dar gandurile bune imi vor fi de folos in aceeasi masura.
Adresa unde ma gasiti:
ionelaangela@yahoo.com

Inainte de a solicita o comanda va rog cititi "Politica Blogului" aflata in josul panginii
Realizez bijuterii si accesorii si in urma unei comenzi.
Multumesc pentru vizita si va invit cu drag sa accesati blogul meu de cate ori simtiti asta.

marți, 27 decembrie 2011

COLIER "MANA DESTINULUI",,,REZERVAT
COLIER -AMULETA CU MEDALION IMPRESIONANT "MANA LUI FATIMA" DIN ZAMAK CARE NU CONTINE NICHEL ATARNAT DE SNUR RASUCIT MATASOS DE CULOAREA VINULUI ROSU-INCHIS.
PANDANTIVUL ESTE INSOTIT SI DE DOUA MAINI "UNITE" DATORITA DESTINULUI,PERLUTE DE APA DULCE,O SFERA DIN JAD BURGUNDY,CRISTAL DE STICLA ROSU,AGATATOARE TRIFOI CU PATRU FOI PENTRU NOROC.
INCHIZATOARE "FRUNZA VITA- DE- VIE" SUPERBA.
INALTIME MEDALION 7CM+ 5CM PIATRA DE JAD
LUNGIME COLIER 45 CM

PRODUS UNICAT

PRET  52  RON

Mana lui Fatima, Mana lui Hamsa, Mana lui Miriam sau Khamsa sunt cele mai vechi si mai cunoscute amulete din istoria civilizatiilor, fiind purtate de catre femei, indiferent de cultura, religie sau etnie, pentru a le proteja de “ochiul raului”.
De cele mai multe ori Hamsa este purtata ca si pandantiv la un colier, dar foarte bine sta atasata unui inel, unei bratari sau pur si simplu agatata in casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu